Jump to content

Recommended Posts

I have TrooperTalk with an Aker 1506 amp and the accompanying mic. I’m very pleased with the way it sounds, except that whenever I move in my armor it makes little  pops and cracks. I think this is due to the headphone jack moving around in the socket.

 

Anyone have any ideas on how to keep it secured in place?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, sorry for the delay. Sounds like the mic connector or the port on the Aker is having an issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, ukswrath said:

Hey, sorry for the delay. Sounds like the mic connector or the port on the Aker is having an issue. 

All good! I’m actually noticing that the straight connectors aren’t having issues, it’s only the 90 degree one that swings back and forth. I’ll just purchase a straight splitter and see if that helps it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds good, let me know if there's anything I can do to help

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't use TrooperTalk but something similar and had the same issues with the cheap adapters..  I've used heat shrink to hold them in place.  I also try and secure the wiring as best as I can at the start of each troop so that the joins aren't moving about.  I still have the odd issue but nothing like as bad as I used to.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...