Jump to content
Sign in to follow this  
PiettLives

Having trouble with site

Recommended Posts

For a while now I can't seem to get the site to work correctly. It struggles to open and pages and/or threads and won't let me use the top bar when I try to post and include photos. Any thoughts? Even posting this didn't work the first time!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here.

 

 

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been trying to add photos to my Field Training thread, and the "Image Properties" block stays in the middle of the screen and I can't move forward. Using photobucket and internet explorer. Anyone have any ideas??

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've experienced the same from time to time recently.

Once, I lost a huge posting and had to start all over again... :56pullhair:

 

I normally use Internet Explorer and Photobucket.

When I start noticing trouble, the first thing I do is copy or save what I'm doing.

Then I close all applications and try bringing the site back up using Google Chrome. 

Usually, that works...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the suggestion. I switched to chrome like you suggested, pics posted with no problem, it worked great

Share this post


Link to post
Share on other sites

Internet Explorer is the mother of all kinds of problems...  :mellow:  

 

Remember that Win XP is deprecated, and IE 6-7 are not longer being taken into account in web development nowadays.

IE 8-9 are also problematic, so if you can upgrade to IE 10 or 11, you will experience a better browsing experience:

 

http://windows.microsoft.com/es-xl/internet-explorer/download-ie

 

If you can't upgrade to IE10 (because your Win version doesn't allow it), then consider switching to Google Chrome or Mozilla Firefox:

 

https://www.google.com/chrome/

https://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

 

If for some reason you can't upgrade or install those (some corporative environment do not allow users to install software), you can always use a portable version of Chrome or Firefox:

 

http://portableapps.com/apps/internet/google_chrome_portable

http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable

 

Cheers.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using IE 11 and have been having trouble here for a while now. I can no longer post photos and most things won't open on the first click. Glad my armor was completed over a year ago and now just come here to poke around, keep updated and help others when I can.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...